Milan scoort 2 keer in 2 minuten en wint van Verona

In de wedstrijd van vanavond 16 oktober kon Milan een achterstand van 1-2 omzetten in een voorsprong van 3-2 en deze stand dan ook neerzetten als eindscore.

De reddende goals kwamen er na een penalty in de 76ste minuut. Samuel Castillejo werd neergehaald in het strafschopgebied. Franck Kessié kan de strafschop moeiteloos binnentrappen. Doelman Montipò koos de verkeerde hoek. Nog geen twee minuten later komt AC Milan dan op voorsprong. Weer ligt Castillejo onrechtstreeks terug aan de basis van dit doelpunt. Een mislukte voorzet komt op Verona-speler Koray Günter terecht en belandt in eigen doel. Met deze owngoal van Verona wordt 3-2 zo de eindstand! Castillejo werd in de 46ste minuut op het veld gezet in ruil voor onze Rode Duivel Alexis Saelemaekers.